ΥΛΙΚΑ:
3κούπες φαρίνα
250γρ. φρέσκο βούτυρο ή μαργαρίνη
4 αυγά
1 κούπα γάλα
4-5 φέτες ζαμπόν ( κομμένες σε μικρά κομματάκια)
350γρ. φέτα ( τριμμένη )
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει. Ρίχνετε τα αυγά ένα - ένα. Προσθέτετε το γάλα, το ζαμπόν ανακατεμένο με λίγη απο τη φαρίνα και το τυρί. Ρίχνετε έπειτα τη φαρίνα λίγη- λίγη και ανακατεύετε καλά. Βουτυρώνετε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ . Αδείαζετε το μίγμα και το κουνάτε για να πάει παντού. Πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο τυρί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 C για 1 ώρα.
Αν θέλετε να γίνει πιο πικάντικο προσθέτετε μια κόκκινη και μια πράσινη πιπεριά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
3κούπες φαρίνα
250γρ. φρέσκο βούτυρο ή μαργαρίνη
4 αυγά
1 κούπα γάλα
4-5 φέτες ζαμπόν ( κομμένες σε μικρά κομματάκια)
350γρ. φέτα ( τριμμένη )
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει. Ρίχνετε τα αυγά ένα - ένα. Προσθέτετε το γάλα, το ζαμπόν ανακατεμένο με λίγη απο τη φαρίνα και το τυρί. Ρίχνετε έπειτα τη φαρίνα λίγη- λίγη και ανακατεύετε καλά. Βουτυρώνετε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ . Αδείαζετε το μίγμα και το κουνάτε για να πάει παντού. Πασπαλίζετε με λίγο τριμμένο τυρί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 C για 1 ώρα.
Αν θέλετε να γίνει πιο πικάντικο προσθέτετε μια κόκκινη και μια πράσινη πιπεριά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου